website templates free download
Mobirise

Nutribaby+ XL

Még nagyobb főzési kapacitás, hogy még TÖBB különböző ételt tudj elkészíteni !

3 kosarának köszönhetően egészséges és változatos ételeket készíthet.
Az XL készülék főzőkapacitása (2250 ml)
Max. 14 ételt tud 1 alkalommal elkészíteni, egyszerre tud főzni és aprítani,pürésíteni 
Az ételeket külön párolhatjuk azért hogy ízletesebb és vitaminban gazdagabb maradjon
A tökéletes főzéshez, az ételek nem keverednek össze a 3 gőzkosárnak köszönhetően
A különálló szaftgyűjtő, amely további ízeket és vitaminokat eredményez
Praktikus és rendkívül egyszerű a kezelése, az intuitív kezelőpanelnek köszönhetően  

Mobirise

Komplett és ügyes : 6az1-ben !
A Nutribaby (+) XL robotgép :
Melegít 
Sterilizálja a cumisüvegeket
Gőzben párol,ez a legkíméletesebb főzési technika
Aprít, pürésít 
Kiolvaszt 

Könnyen használható
Minden szülő a legjobbat szeretné adni a gyermeke számára, ám köztudott, hogy a finom, változatos és egészséges étel elkészítése időigényes.. Ahhoz, hogy rekord idő alatt, könnyen realizálható egészséges ételeket készíts ezért a Nutribaby(+) XL robotgép közepén lévő konzol, 1 érintőgombbal = 1 funkcióval rendelkezik.
Párolhatsz és apríthatsz egyszerre, cumisüvegeket és bébiételeket melegíthetsz és sterilizálhatsz.
A főzés gyerekjáték lesz számodra !
A Nutribaby (+) XL a terhesség pillanatától kezdve elkísér a gyermeked fejlődésének minden szakaszában, a cumisüveges etetéstől a mellétápláláson át és még azon túl is, azért hogy az egész családodat naponta friss, egészséges és ízletes receptekkel tudd meglepni.
A kisbaba fejlődése és a család egészsége szempontjából elengedhetetlenül fontos a változatos és tápanyagban gazdag ételek fogyasztása. 

Ideális a baba önálló táplálásához, zöldségeket, húsokat, halat és még a fejlődéshez szükséges gabonaféléket is készíthetsz benne.
3 különálló párolókosara lehetővé teszi, hogy minden ételt megfelelő ideig főzzön, és így megőrizze ízüket és tápértéküket. Ezután beállíthatod az étel megfelelő textúráját, és még több ízt, vitamint adhatsz hozzá, ha felhasználod az aprításnál a szaftgyűjtőben lévő párolólevet.
A legkíméletesebb főzési technika a gőzölés. Az étel ilyenkor nem érintkezik a vízzel.
A zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat ebben az esetben kisebb hőhatás éri, hiszen a felszálló gőz puhítja meg őket. Mindez természetesen fedő alatt történik. Az így készült étel íze intenzívebb lesz, a tápanyagok, vitaminok megmaradnak benne. Az egyedülálló technológiának köszönhetően a gőz alulról felfelé kering, ezáltal minden egyes összetevő egyenletesen, forralás nélkül át tud főni. 

A 3 fokozatú aprítási sebességének köszönhetően a baba életkorának megfelelően variálhatjuk az étel textúráját, hogy a legjobb pürét adjuk a babának!

Recept gyűjtemény tartozék !
6 hónap cumisüveges etetés vagy szoptatás után a baba végre fokozatosan elkezdheti felfedezni a különböző ízeket.
A Nutribaby (+) XL készülékhez mellékelt receptkönyvünkben találsz útmutatót az élelmiszerek életkor szerinti bevezetéséhez, valamint ínyenc és kreatív recept ötleteket, amelyet a robotgéppel el is tudsz készíteni !
Még több ötletes receptet szeretnél ? töltsd le a "Cooking Babyfood" (La cuisine de Bébé) ingyenes applikációnkat : több mint 400 változatos recept és 150 jó tanács vár rád, kereshetsz (a életkor vagy élelmiszer szerint is.... mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt ! (a receptek angol, német, francia, spanyol, az applikáció angol és francia nyelven érhető el)

Nagy kapacitás XL : akár 14 adag 1 alkalommal
A Nutribaby (+) XL a nagy kapacitásnak köszönhetően lehetővé teszi, hogy egészséges és kiegyensúlyozott ételeket készíts.
A 2250 ml-es nagy főzési kapacitása lehetővé teszi, hogy akár 14 adag ételt készíts el 1 alkalmommal !
A Nutribaby(+) XL-el készíthetsz pürét, kompótot...
Könnyen kezelhető, minden nap friss, egészséges és ízletes receptekkel lepheted meg az egész családot ! Minden az 1-ben, a gyermek fejlődésének minden szakaszában elkísér, a terhességtől a hozzátáplálásig, sőt azon túl is. 

A (+) : gőzben párolás & a különálló kosarak, a győztes kombináció !  

A (+) : gőzben párolás & a különálló kosarak, a győztes kombináció !

A legkíméletesebb főzési technika a gőzölés.  A gőzöléses főzés jobban megőrzi a főzött alapanyagok összetevőinek táplálkozási tulajdonságait. Az így készült étel íze intezívebb lesz, a tápanyagok, vitaminok megmaradnak. Ez a helyzet például a vassal is, amely lényeges a baba megfelelő fejlődéséhez.
Az ételek külön-külön főzése jobban megőrzi a főzött összetevőkben lévő vitaminokat, mint például a C-vitamin, ami nagyban segíti a vas felszívódását.

Vitamin C + vas = fokozott immunvédelem

A mi tesztjeink* bizonyítják, hogy a Nutribaby (+) -al elkészített alma/banán kompót jobban megőrzi a C-vitamint, amely természetesen jelen van a gyümölcsökben !
Miért ? Mert a Nutribaby (+) segítségével az almát és a banánt csak annyi ideig főztük ameddig éppen kell, és a gőzöléssel kevesebb hőhatás érte, hiszen a felszálló gőz puhította meg őket.
*Az ISHA független laboratóriumának tesztjei 2017 februárjában valósultak meg

Egészséges és egyszerű főzés minden korosztály számára !

ÉLELMISZEREK AJÁNLOTT FŐZÉSI IDEJÉT ide kattintva találod

Kivehető kések
A gőzegység külön is használható
Keverőedény és a főzőkosár Tritan (BPA mentes)
A kivehető főzőlapok és a fedő anyaga PP (BPA mentes)
A kosarak, keverőedény és a kiegészítők mosogatógépben moshatók
Melegítés : 230V / 500W • Aprítás : 230V / 3 sebesség
Termék mérete : 36 x 34 x 20 cm  

Válassz az előre elkészített blokkok - teljes képernyős intró, bootstrap diavetítő, tartalom slider, reszponzív képgaléria lighbox-szal, parallax görgetés, videó hátterek, menük, ragadós fejlécek stb. - széles palettájáról.

Nutribaby+ 


A szülők által optimalizált, multifunkciós robotgép a még EGYSZERŰBB és MEGFELELŐBB főzéshez, amely alkalmas a hozzátápláláshoz

Mobirise

Babaetetés, étkezés

Mobirise

Szoptatás, anyatejes táplálás

Mobirise

Ételmelegítők, sterilizátorok

Mobirise

Robotgépek & ételtárolók

Kövess minket!